Aether Mod 2 is uit!

aether_mod
Een lange tijd terug las ik al dat ze bezig waren met een nieuw versie van de Aether mod, en eindelijk is hij er dan! Hij is nog wel in een Alpha stage maar ag we kunnen hem spelen!

Wat is de Aether mod?

Het is een paradijs in de lucht en allemaal vliegende eilandjes vol met vreemde wezens en andere mysteries. Wat moet je doen om in de Aether te komen? Simpel maak een portal van glowstone en zet hem aan met een emmer water.
Daarnaast is hij ook voorzien van een Party systeem, dit maak het multiplayer element erg leuk, je kan van je party members HP, Hunger, Armor en nog veel meer zien in een party UI, en dit zonder andere plugins maximaal aantal party members is 10.

Dungeons! En je kan ze overnemen met je party! Dungeons hebben 3 modes, “Available” de dungeon is open en elke party kan er in. “Occupied” er is al een party bezig in de dungeon aldus hij is bezet. “Conquered” Als de dungeon gecleared is en de bosses verslagen zijn. Elke dungeon regenerate zijn loot/bosses als een party de dungeon verlaat.

Deze mod draaid prima met Forge Server en een Player API, en dan voeg je simpel de Aether II mod zip toe aan de mods folder.

Ga snel naar de officiele forums voor de download en andere informatie! > Download Aether II <

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*