Ars Magica 2 – Een minecraft mod vol Magie!

Ars Magica is terug maar dan veel betere als de vorige versie, het is een mod met eindeloze keuze aan spells en magic.
Ars Magica is gebaseerd op een spel van Atlas en gemaakt tot een magische mod voor Minecraft door Mithion.

Wat zal er van minecraft komen als we er wat magie aan toevoegen? Een mod waar je sterke magische spells kan casten, bosses moet bevechten en gewoon lol kan hebben met magie!
Daarbij bevat de mod een systeem om zelf je spells te maken in eindeloze combinaties. Met skill points en een skill tree en nog veel meer.

Veel van deel 1 komt terug in deel 2 en raad ik jullie aan om de wiki van deze minecraft mod door te nemen. En ik raad jullie zeker aan deze mod te proberen want het is gewoon 1 van de betere magic minecraft mods.
Deze mod heeft alles in een boek staat dat je ingame kan openen en lezen, dus mocht je informatie willen zoeken en slecht internet hebben? Geen nood want je hebt een handig boek 😛
De mod komt met vele items en een nieuw soort van water “liquid essence” dat je kan vinden in de map, hierbij plaats je een item frame en plaats in het frame een boek en kijk wat er gebeurd! Nu heb je een awesome boek “Arcane Compendium” dat alles is dat je nodig hebt om verder te kunnen spelen! Dit boek bevat de guides, structures, items, en bosses!

Youtube Video hoe de mod werkt:

[youtube]Ihttp://youtu.be/c0bCXUgdp4E[/youtube]

De mod is erg groot en komt vaak met updates dus download hem via de originele post!

> Forum Post <

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*