Millenaire mod – Age of Empires in minecraft?

Millenaire_mod_3

Een mod die ik jaren terug heb gebruikt en ook al aardig wat jaren mee draaid.
Deze ben ik een beetje vergeten en kwam ik weer tegen door op de minecraft forums te browsen.

In de loop der jaren is de minecraft mod Millenaire flink aangepast en zijn er veel extra’s bij gekomen. Tevens is hij ook volledig nouja 98% vertaald in het Nederlands en is er een complete wiki.

Wat is de Millenaire mod?

Millenaire is een uitgebreide minecraft singleplayer mod die een grote aanvulling doet op de omgeving. Dit door het toevoegen van verschillende dorpen uit verschillende stammen/landen uit de 11de eeuw. Deze dorpen zijn gevuld met mannen, vrouwen en kinden die ook elk een beroep/functie heeft.

Je hebt onderandere de volgende culturen:

– Normandische
– Noord Indianse
– Maya
– Japans
– Romeins
– Middeleeuws theme (kastelen etc).

Je kan per dorp/ras kunnen er unieke items gehandeld of gemaakt worden, tevens zorgt de handel er voor dat het dorp verder kan groeien, er komen dus meer huizen bij en meer mensen. Hierdoor komen er ook unieke items vrij. Die je weer kan gebruiken om te overleven of handel met andere culturen. Tevens kan hierdoor ook grond vrij komen voor jou om op te wonen in het dorp.

Mocht je je nog vervelen dan is het ook nog helemaal vol gestopt met Quests die je per cultuur kan doen. Hierdoor kan je reputatie krijgen items en geld. En na elke questslijn een optie om een eigen dorp te stichten als een Lord/Koning. Daar naast zijn er ook vele side quests.

Voor de download verwijs ik jullie naar de officiële site van de Millénaire minecraft mod.
Dit vanwege de vele updates en informatie over de mod.

> Download Millenaire hier <

Millenaire_mod_2

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*