Speel Minecraft

Wil je minecraft gratis proberen, of wil je het is bekijken? Speel dan op deze pagina minecraft gratis.
Krijg je een fout melding? Scroll dan naar beneden voor tips! Verder is het natuurlijk aan te raden om het spel te kopen, dan kan je zonder problemen online minecraft spelen tegen vrienden, familie en natuurlijk je vijanden! Veel speel plezier op minecraft for free!

> Click here to load minecraft <

Oh nee, je krijgt plots een pop-up van Java zoals deze hier boven? Maak je geen zorgen! Dit is een kleine waarschuwing dat je een java applicatie wil starten. Deze kan je accepteren door het hokje "I accept the risk and want to run this application" te klikken. En dan natuurlijk Run! Let op je krijgt de waarschuwing 2x!

Wil het spel nog steeds niet starten? Geen nood, want hiervoor heb ik een handige guide gemaakt om je java instellingen aan te passen. Zodat je nog steeds gratis minecraft kan proberen/spelen. Klik op de knop hier onder en volg de guide!

Wij op minecraft for free bieden je een optie aan om gratis minecraft te proberen zodat je deze online kan spelen. Natuurlijk om onze minecraft god te eren, kan je natuurlijk het spel gewoon kopen. Momenteel is het spel ook niet duur meer en kan je oneindig minecraft spelen!