Blueprint – Minecraft huis Modern 1

Bij het maken van gebouwen zoek ik altijd op het internet naar bestaande huizen, en bouwplannen. Zo heb je al vele sites die kant en klare design plannen hebben in 2d met plattegronden die je gemakkelijk na kan maken. Ik merk dat er hier veel naar gezocht word, dit voor inspiratie en leuke ideeen om je minecraft wereld een leuke draai te geven.
Met deze blueprints/plans kan je makkelijk een minecraft huis of minecraft huizen bouwen. En zo moderne of juist oud uitziende steden een unieke draai geven.

Ik zal proberen om regelmatig blueprints/plans te posten met daarbij plaatsen van het resultaat. Dit zijn of al bestaande plannen van andere MC spelers, of die van me zelf. Die hier onder heb ik gevonden op het forum en is een mooi voorbeeld hoe het dus kan worden!

modern_huis_1
Het origineel: Een plan zoals je op ineternet kan vinden. Dit zou dus het eindresultaat moeten worden, mits je nog eigen aanpassingen toevoegd.

modern_huis_1b
Begane grond: Dit is een floor plan van de begane grond, deze zijn een must voor je plan aangezien je nu makelijk een schaal kan berekenen en een layout heb om blokken te plaatsen + natuurlijk een kamer verdeling voor je minecraft huis of minecraft huizen.

modern_huis_1c
2de verdieping: Deze woning bestaat uit 2 etage’s aldus je hebt natuurlijk ook een plan voor een 2de verdieping. Ben je het niet eens dat je minecraft huis maar 2 verdiepingen heeft? Maak dan de begane grond nog een keer voor een extra verdieping met jouw indeling!

modern_huis_2

En hier het eind resultaat in minecraft, nu heb jij een unieke minecraft huis! Ik raad jullie aan een HD texture pack te nemen of een realistic texture pack, want dan krijgt je minecraft huis helemaal een mooie look!

– PS dit is gemaakt door iemand op de MC forums, ik weet zelf even niet meer wie ik heb dit tijden terug opgeslagen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*