Feed the Beast

Na wat rond neuzen op het minecraft forum kwam ik in de mod sectie terecht bij een mod pack genaamd “Feed the Beast”.

feed the beast logo
Dit mod pack is een compilatie van verschillende mods die goed met elkaar samen werken om een hele nieuwe ervaring aan minecraft te geven.

Zo kan je met dit mod pack machines bouwen om de bestaande en nieuwe soorten materialen te bewerken.

machines

Met de toevoeging van nieuwe soorten erts waaronder koper, tin, zilver en zelfs bauxiet kan je nieuwe versies van bestaand gereedschap maken of hele nieuwe dingen zoals een boor machine of een automatische groeve.

Er zijn zelfs meerdere soorten stroom systemen toegevoegd die je in staat stellen om elektrische ovens, compressoren, centrifuges en nog veel meer te gebruiken om rouwe materialen te bewerken.

ore

De stroom zelf moet opgewekt worden op verschillende manieren.

Zo kan je dit in het begin doen door een generator aan te sluiten en daarin houtskool of planken te verbranden en later zelfs olie.

Of voor groen gaan en zonnen panelen die overdag stroom opwekken of windmolens bouwen die beter werken naar maten ze hoger worden geplaatst.

Je kan zelfs een kern reactor bouwen die uranium gebruikt.

reactor

Wanneer de normale minecraft dimensie begint te vervelen kan je met een paar materialen een portaal bouwen naar de twilight forest, waar de permanente schemering samen gaat met vreemde nieuwe bomen, beesten en reuzen paddenstoelen.

twilight forest

Als je ook uitgekeken bent op deze dimensie kan je met behulp van de inbegrepen mystcraft mod zelf nieuwe dimensies maken om te ontdekken.

Let wel op dat deze nieuwe dimensies stabiel zijn.

anders zullen ze letterlijk onder je voeten vandaan verdwijnen.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


4 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*